Ryż czerwony jaśminowy

0.00zł

Do koszyka

Charakteryzuje się słodkim smakiem i orzechowym aromatem. Kolor jest związany z obecnością naturalnego, czerwonego pigmentu w łusce. Czas jego gotowania to ok. 35-40 minut. Idealny do wykwintnych potraw, dań z drobiu, deserów i sałatek np. z egzotycznymi owocami.

Zawiera składniki odżywcze, jest źródłem błonnika, wspomaga zachować prawidłową masę ciała...

Więcej szczegółów

Charakteryzuje się słodkim smakiem i orzechowym aromatem. Kolor jest związany z obecnością naturalnego, czerwonego pigmentu w łusce. Czas jego gotowania to ok. 35-40 minut. Idealny do wykwintnych potraw, dań z drobiu, deserów i sałatek np. z egzotycznymi owocami. Zawiera składniki odżywcze, jest źródłem błonnika, wspomaga zachować prawidłową masę ciała, ma dobroczynny wpływ na korzystne bakterie układu pokarmowego, utrzymuje dobry poziom cholesterolu, jest silnym przeciwutleniaczem, zapobieganie nowotworom i chorobom serca. Ryż czerwony obniża poziom histaminy, dzięki czemu pomaga alergikom (polecany również astmatykom).
Prezentują się na talerzu niezwykle efektownie.